Hoofdsponsors: Overige sponsors:

Tennissen voor het goede doel!!

Zaterdag 23 april hebben we een tennistoernooi bij Tennisvereniging Nomi in Sneek georganiseerd. Het is een geweldig sportieve en gezellige avond geworden.
De avond heeft in totaal € 750,- opgeleverd waar we super blij mee zijn. Iedereen nogmaals bedankt voor deelname en donatie!!! Tennisvereniging Nomi bedankt voor het beschikbaar stellen van de tennisbanen en de kantine. De betrokkenheid sterkt ons in onze uitdaging die Roparun heet!!

 

Tennissen voor het goede doel!!!

Wil je op een actieve manier je steentje bijdragen aan stichting de Roparun? Dan is dit tennistoernooi echt iets voor jou!!
Zaterdag 23 april van 19 uur tot 23 uur!
Geef je op via www.toernooi.nl of mail naar secretaris@nomi-sneek.nl.
Het toernooi is voor iedereen dus ook niet-leden van NOMI zijn van harte welkom!
Kijk voor meer info op www.nomi-sneek.nl

 

Trainingsweekend Beerze

In het weekend van 2/3 april hebben we met Team-Friesland een trainingsweekend gehad in de omgeving van Beerze. Op vakantiepark “De Beerze Bulten” hebben we een geweldig mooie accommodatie (nieuw 16 persoons huis; een plaatje) tot onze beschikking gehad. De supermarkt heeft ons van de nodige voedingsmiddelen voorzien. Team-Friesland wil de directie van het vakantiepark en de supermarkt ontzettend bedanken voor deze manier van sponsoring.
We hebben een voortreffelijk, plezierig maar ook zeer nuttig weekend gehad.
Voor meer informatie vakantiepark: www.beerzebulten.nl

Verslag van het weekend vind je door op onderstaande link te klikken
http://www.grootsneek.nl/2016/04/15/trainingsweekend-team-friesland-goed-verlopen/

 

Benefietavond in Fire Palace groot succes!!

Zaterdagavond 12 maart, heeft Team-Friesland, samen met ruim 200 feestvierders, een geweldig Benefietfeest gehad in Fire Palace Leeuwarden. De avond heeft ruim €2500,- opgeleverd wat ten goede komt aan de Roparun. Een geweldig resultaat. Hierbij bedanken we Fire Palace voor de fantastische locatie, de band First Issue voor hun spetterende optreden, DJ Michel S voor de geweldige swingmuziek en Wietse de portier.
Als laatste natuurlijk onze teamgenootjes Linda en Harmien voor het regelen van de deze fantastische avond!!!!
Dansen en feesten voor het goede doel@super geslaagd

 

Aandacht voor Team-Friesland via het Sneeker Nieuwsblad

http://www.sneekernieuwsblad.nl/evenementen/44362/parijs-rotterdam-voor-goede-doel/

 

Trainingsdag 21 februari 2016

Op 21 februari heeft Team-Friesland een trainingsdag gehad. Qua weer kon het niet minder; storm en veel regen. Maar ondanks dat was de trainingsdag bijzonder geslaagd te noemen.
Hierbij willen we de sponsoren van de busjes bedanken: TaskForceOne en Garage Speerstra Workum. Tevens willen we Zwembad De Blauwe Golf bedanken voor het beschikbaar stellen van een ruimte op hun locatie en het gebruik maken van de faciliteiten.
Foto’s van de trainingsdag zijn te vinden op de Facebook pagina van Team-Friesland. Like deze pagina als je op de hoogte wilt blijven van ons team!

 

Zaterdag 12 maart 2016: Feesten en dansen voor het goede doel in Fire Leeuwarden

Kaarten zijn te reserveren via één van de teamleden of mail naar info@team-friesland.nl

 

28/29/30 december 2015: Oliebollen inpakken bij Venema Food

Op 28/29/30 december heeft Team-Friesland oliebollen mogen inpakken bij Venema Food in Sneek. Deze 3 avonden heeft het team € 750,- opgeleverd. Super!!

 

 

 

 

5 oktober 2015: Aandacht van Omrop Fryslan Radio voor Team-Friesland
Team-Fryslân hat him ek wer opjûn foar de Roparun 2016. De langste non-stop estafetterin fan de wrâld oer 520 kilometer fan Parys nei Rotterdam. Se dogge al sûnt 2012 mei. It team bestiet út acht rinners en út in soad begelieders. No binne se op syk nei sponsors. En dêrfoar betinke se allegearre ludike aksjes.
Sjoch foar ynformaasje ek op www.team-friesland.nl

Edwin heeft ons team en de Roparun op uitstekende wijze verwoord tijdens de uitzending van Geert yn de middei. De uitzending is via onderstaande link te beluisteren.

http://www.omropfryslan.nl/utstjoering/geert-yn-de-middei-fan-5-oktober-2015-1300

 

16 september 2015 1e team bijeenkomst in sport cafe Kalverdijkje
De aftrap van Team-Friesland voor een nieuw Roparun jaar.