Hoofdsponsors: Overige sponsors:

 

Deelnemers Team-Friesland

Edwin Bakker – Loper

Hallo, ik ben Edwin Bakker, 44 jaar en getrouwd met Gina. Samen hebben we 2 prachtige jongens, Luc (15) en Hessel (11). In het dagelijkse leven ben ik zelfstandig ondernemer, ik verkoop, leg en/of plaats vloeren en zonwering. Helaas niet meer actief handballend, maar nog wel een damesgroep trainen en coachen. Ik schaats 1x in de week met Luc en probeer zo af en toe nog te hardlopen.

Een aantal jaren geleden ben ik besmet geraakt met het Roparun-virus. Ik ben begonnen als masseur bij Team54 uit Arnhem e.o. Vervolgens heb ik, samen met Anneke en later ook Richard, de roparun als loper mogen meemaken. Het team waar ik toen mee liep kwam zoals gezegd uit Arnhem. Het leek mij leuk om een team uit Friesland te formeren. In 2012 kregen we een startbewijs en zijn we voor het eerst met een team uit Friesland deel gaan nemen aan de Roparun. 2017 wordt met Team-Friesland de 4e keer en in totaal loop ik voor de 6e keer. Ik heb er al weer ontzettend veel zin in om met een fantastische groep mensen dit avontuur aan te gaan en ons in te zetten voor dit enorm goede doel!!

 

thijs roparunThijs Hoekstra – Loper

 50 jaar, getrouwd met Danielle en heb 2 kinderen Yvo (13) en Ralph (9). Ik ben in het dagelijkse leven werkzaam als Hrm Medewerker bij het Friesland College. Verdere hobby’s naast hardlopen zijn: Lezen, reizen, voetbaltrainer (bij FVC en voetbaldschool doelbewust) en diverse sporten zowel actief als passief. Ik ga voor de 5e keer deelnemen aan de Roparun. Vier keer gestart vanuit Parijs en 1 keer vanuit Hamburg. Een zwaar maar fantastisch evenement. De combinatie van aan de ene kant je inzetten voor het goede doel en aan de andere kant een sportieve prestatie neerzetten, is wat dit zo bijzonder maakt.

 

 

 

 

AndréSamsungtelefoon 1028 de Haan – Chauffeur

Hallo, mijn naam is André de Haan, woon in Leeuwarden samen met mijn vrouw Jellie en onze kids Jordy van 14 jaar en dochter Anouk van 12 jaar. Ik ben werkzaam als Planner/Inkoper bij Royal Steensma B.V., Bakkerijgrondstoffen. Ik ben 50 jaar en zie het mogen deelnemen aan de Roparun als een uitdaging. Voor mij de eerste keer dat ik meedoe met de Roparun. Ik heb er erg veel zin in en ben erg gemotiveerd om mee te helpen in deze sportieve uitdaging. Ik ga ervoor!!!

Betty van der Wal – Fietser

Hoi, ik ben Betty van der Wal, 43 jaar en woon samen met mijn vriend Richard en onze twee prachtige kinderen, Maureen (9) jaar en Damian(6) in Sneek. Sinds kort ben ik werkzaam bij Heijmans wegenbouw als oplevercoördinator.
In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om zelf af en toe te gaan hardlopen. Dit is de eerste keer dat ik mee zal gaan doen aan de Roparun. Via mijn buurvrouw Anneke IJntema ben ik in aanraking gekomen met de Roparun. De enthousiaste verhalen van haar hebben mij ook zeer enthousiast gemaakt. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen Anneke mij en mijn buurvrouw Brenda vroeg dit jaar samen met Team Friesland mee te willen doen. Zeker ook het Roparun motto “ Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het levenbetty” spreekt mij enorm aan. De relatie tussen het doel van dit evenement en de ziekte van mijn broer is een extra motivatie. Verder ga ik mij inzetten om sponsoren binnen te halen zodat we als team veel geld bij elkaar halen om het Roparun motto zoveel mogelijk te ondersteunen. Ik heb er veel zin in!

 

PaulPaul Koopmans – Fietser

Hallo, ik ben Paul en ben 37 jaar. Ik ben getrouwd met Marit. We hebben net ons huis verkocht en woon nog even in Stiens om straks tijdelijk in Bakkeveen te gaan wonen. In mijn dagelijks leven werk ik bij Vadeko als bouwkundig tekenaar. Ik werk hier alweer 10 jaar met plezier. Ik sport graag! Heb ongeveer 27 jaar gehandbald en ben nu fanatiek aan het bootcampen, survivallen en mountainbiken . Ik vind het heerlijk om mij zelf uit te dagen.
Na veel enthousiaste verhalen van Edwin (mijn oud team genoot) over de roparun ga ik dit jaar voor het eerst mee als fietser. Naast de sportieve prestatie spreekt het doel van de roparun mij erg aan. Het is mooi dat je iets kunt betekenen voor mensen met kanker.

 

 

martin
Marten Jongschaap – Catering
Ik ben Marten Jongschaap, 46 jaar, getrouwd met Astrid en we hebben een zoon Ramon van 14 jaar.
Ik ben werkzaam als account manager in hang en sluit werk voor een groot Duits bedrijf. Ik
heb al eens eerder deze run mogen doen als fietser in 2012 dat was een fantastische ervaring.

Dit jaar gaan we weer met een geweldig gemotiveerd team hier aan meedoen! Niet alleen voor de team prestatie maar zeker het doel waar we dit voor doen.

Annemarie de Jong – Stoelwinder – Loper

Jantien Hoekstra – Loper

Bram Jongschaap – Chauffeur

Klaske Sikkes – Fysio

Nynke Oud – Fysio

Yvonne van Twisk – Catering

Irma Janssen – Catering

Klaas-Holst Meijer – Chauffeur

Rene Tuinenga – Loper

Fokko van den Bosch – LoperHenk Bos – Fietser

Youri Matthijs – Loper

Bert Baanstra – Loper

Emma Baarsma – Fysio

Leonie Suurmijer – Fysio

Bernardus Smits – Fietser

Geke Hoekema – Catering